Downloads

Bekijk deze foto van Downloads op Stichting Games for Brains

Downloads (binnenkort beschikbaar)

Binnenkort gaat Stichting Games for Brains ook downloadbare spellen aanbieden, die tegen een kleine donatie thuis gespeeld kunnen worden. Op de pagina van het door jouw geselecteerde bestand ontvang je via de mail een downloadlink. Hoeveel je doneert is aan jou, maar datgene wat je doneert is uiteraard voor het goede doel!

Pubquiz:

Organiseer je een pubquiz maar heb je geen zin om een hele pubquiz in elkaar te zetten? Dan kan je binnenkort bij ons een pubquiz downloaden. Onze downloadbare pubquizen zijn te spelen in een gemĂȘleerd gezelschap, er zitten vragen bij voor iedereen. De pubquizen bevatten 5 rondes, waarbij elke ronde weer minstens 10 vragen bevat. Tevens ontvang je nakijk- en antwoordformulieren en een scorekaart.

Escape games:

Houden jullie van escaperooms en wil je iets origineels doen met vrienden of familie. Download dan binnenkort onze printable escapegame.

Andere spellen:

Bij stichting Games for Brains denken we altijd aan nieuwe spellen. Dus ook aan nieuwe downloadbare spellen! Heb je suggesties voor een type spel dat je graag zou willen downloaden? Stuur ons een mail op info@gamesforbrains.nl of vul het antwoordformulier in bij 'contact'