De Handelsvloot

Bekijk deze foto van De Handelsvloot op Stichting Games for Brains

Het Spel

Gevaarlijke zeereizen, vijandige havens, legale én illegale praktijken, eerlijke handelaars en ongure types. Wie wint de strijd om het handelsmonopolie?

De Handelsvloot is een buitenspeelspel voor volwassenen, een ouderwets smokkelspel maar dan met vele extra's!

Als team vertegenwoordig je een handelsvloot met kapiteins, piraten en een havenmeester en gezamenlijk moeten jullie middels het drijven van handel en het kapen van andere schepen zoveel mogelijk geld zien te vergaren.

Dit spel draait om actie en avontuur, maar zeker ook om tactiek!

De Handelsvloot is een actief renspel. Heb je een sportieve fitte groep maar zitten er een aantal mensen bij die geblesseerd of slecht ter been zijn? Ook aan hen hebben we gedacht: in elk team is er een havenmeester die het team aanstuurt en de tactiek bepaalt. Deze persoon mag lekker (lui) in zijn eigen haven blijven!

Aantal Personen

Je speelt de handelsvloot met een grote groep van 50 tot 70 personen.


Locatie

De handelsvloot speel je op een buiten/outdoor locatie. Een bosgebied, grote zandvlakte of weiland, het behoort allemaal tot de mogelijkheden, zolang het gebied maar groot genoeg is om 10 havens (teams) op een redelijke afstand van elkaar kwijt te kunnen.

Kosten

Bij Stichting Games for Brains werken we met donaties. Wij zorgen dat jullie een fantastische middag/avond hebben en in ruil doneren jullie een bedrag aan onze stichting.

Wel hanteren we een minimaal bedrag voor elk spel, zodat we in ieder geval de gemaakte kosten eruit halen.

Voor de Handelsvloot is de minimale donatie 7,50 euro per persoon.

De Handelsvloot

Aantal personen

50 tot 70 personen

Locatie

Outdoor locatie

Minimale donatie

€ 7,50 euro per persoon

Social media