The Quest

Bekijk deze foto van The Quest op Stichting Games for Brains

De Quest

Ooit een dorpsquiz gespeeld en geen zin om te wachten tot er weer zoiets georganiseerd wordt? Speel dan samen met ons 'The Quest'. Ook bij the Quest krijg je namelijk een quizboek met meer vragen dan je ooit kan beantwoorden. De vragen hebben de grootst mogelijke variatie: van puzzels en digitale games tot kennisvragen, creatieve opdrachten en opzoekvragen. Hoe gevarieerder je team qua leeftijd en interessegebieden hoe meer kans je hebt om te winnen!

Een spel waarbij je met je team aan de slag gaat, maar waar ook een confrontatie met de andere teams niet uitblijft!

Met het spelen van The Quest vermaken jullie je wel een aantal uren.

Aantal personen

The Quest speel je met verschillende teams. Omdat de kracht van the Quest zit in de variatie van de verschillende teamleden en iedereen inzetten op zijn eigen talent, is het het leukste als je met teams van minstens 5 personen speelt, oplopend tot zelfs 10 personen per team. De enige beperking in het aantal mensen dat in totaal mee kan spelen is afhankelijk van de locatie waar je de Quest wil spelen (en hoeveel teams je daar kwijt kunt).

Locatie

De Quest spelen we op een door jullie uitgezochte locatie. We spelen dit spel in teams en elk team heeft genoeg ruimte nodig om te kunnen spelen. Dit kan met alle teams in 1 ruimte of verdeeld over verschillende ruimtes.

Kosten

Bij Stichting Games for Brains werken we met donaties. Wij zorgen dat jullie een fantastische middag/avond hebben en in ruil doneren jullie een bedrag aan onze stichting.

Wel hanteren we een minimaal bedrag voor elk spel, zodat we in ieder geval de gemaakte kosten eruit halen.

Voor The Quest is de minimale donatie 6 euro per persoon als je het zonder onze begeleiding speelt.
Wil het het spelen in onze aanwezigheid (we spelen dan wat meer interactieve spellen en kijken alles voor jullie na) dan is de minimale donatie 10 euro p.p.

The Quest

Aantal personen

35 tot 100+

Locatie

Op jullie eigen locatie

Minimale donatie

€6 per persoon

Social media