De Buit

Bekijk deze foto van De Buit op Stichting Games for Brains

Het Spel

De Buit is het beste te omschrijven als een escape/puzzelgame waarbij goede communicatie een cruciale rol speelt. Het is een coöperatief spel waar je met zijn alle probeert een topscore neer te zetten!

Uitgeput en vol adrenaline ploffen jullie neer op de bank. Jullie, als criminele bende, zijn er net in geslaagd om de meest beveiligde bank van het land te overvallen. Voor deze operatie hebben jullie samengewerkt met 3 andere criminele bendes. Samen hebben jullie de juwelen van de koningin gestolen! Om ruzie tussen jullie bendes te voorkomen hebben jullie de kluisjes eerlijk verdeeld onder de bendes. Samen met de mappen met daarin, dat dacht jullie althans, de codes om de kluisjes te kraken. Jullie hebben afscheid genomen van de andere bendes en zijn naar huis gegaan. Op locatie aangekomen blijkt echter dat je alle 4 de mappen nodig had om de kluisjes te kraken. Snel nemen jullie contact op met de andere bendes. Lukt het jullie alle kluisjes te openen?

Voor de Buit is het nodig om als 4 teams in 4 afzonderlijke ruimtes te spelen met gesloten deuren. Als dit binnen niet mogelijk is, dan spelen we gewoon buiten!

De Buit is ook erg goed in te zetten als teambuilding met de focus op communicatie.

Kinderen

Voor kinderen hebben we een speciale kinder-versie van de Buit ontwikkeld. De kinderen dienen, op dezelfde manier als in de volwassen versie, via portofoons met elkaar communiceren om de puzzels, die aangepast zijn voor kinderen, op te lossen en zo de kluisjes open te breken.

Aantal personen

8 - 16 personen


Locatie

Binnen (deels buiten) of helemaal buiten


Kosten

Bij Stichting Games for Brains werken we met donaties. Wij zorgen dat jullie een fantastische middag/avond hebben en in ruil doneren jullie een bedrag aan onze stichting.

Wel hanteren we een minimaal bedrag voor elk spel, zodat we in ieder geval de gemaakte kosten eruit halen.

Voor de Buit is de minimale donatie 7,50 euro per persoon.

De Buit

Aantal personen

8-16 personen

Locatie

Binnen of buiten

Minimale donatie

€ 7,50 per persoon

Social media