Brainquiz

Bekijk deze foto van Brainquiz op Stichting Games for Brains

De Quiz

Tijdens onze Brainquiz worden jullie de hele avond uitgedaagd door het Games for Brains team! We spelen een 'traditionele' puzquiz afgewisseld met allerlei spannende, ludieke en leuke tussenspellen. Jullie gaan in teams van 4 tot 6 personen de strijd met elkaar aan.

Jullie delen de avond in zoals jullie dat zelf willen, wil je nog een moment voor een presentatie van jezelf of wil je wat meer tussenspellen of juist wat meer quizrondes? Alles is bespreekbaar.

Aantal personen

Zoek je een avondvullend programma dat je met het hele bedrijf of de hele familie kan spelen? Bestel dan de Brainquiz! De quiz is het meest geschikt voor grote groepen personen die toch samen een leuke avond/middag willen hebben. We spelen de Brainquiz in teams, vandaar dat we met minimaal 35 man willen zijn. Hoe groter de groep hoe leuker!

Locatie

De Brainquiz spelen we op een door jullie uitgezochte locatie. Er moet genoeg ruimte zijn om de verschillende teams kwijt te kunnen. Daarnaast willen we graag gebruik maken van een beamer, een scherm om de pubquiz op te laten zien. Ook een microfoon is fijn om te hebben.
Heeft jullie locatie dat allemaal niet? Dan kunnen wij kijken of wij apparatuur kunnen regelen.

Kosten

Bij Stichting Games for Brains werken we met donaties. Wij zorgen dat jullie een fantastische middag/avond hebben en in ruil doneren jullie een bedrag aan onze stichting.

Wel hanteren we een minimaal bedrag voor elk spel, zodat we in ieder geval de gemaakte kosten eruit halen.

Voor the Brainquiz is de minimale donatie 10 euro per persoon.

Brainquiz

Aantal personen

35 tot 100+

Locatie

Op jullie eigen locatie

Minimale donatie

€10 per persoon

Social media